Перлове "різотто" з перловки

Час приготування: 60 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: «Різотто» з перловки і буряка.

Варіанти: Орзотто з білими грибами, Перлотто. "Ризотто" з перловки, для тих хто її любить, а особливо для тих, хто не любить., Перловий гарнір з маслинами

Як приготувати

Спочатку поясню, чому ж жемчужноe "різотто". Та тому, що "перл" на багатьох мовах, означає "перли". І в правду, перловка злегка нагадує перлини.

А тепер приступаємо до приготування. Почистити моркву і нарізати соломкою. Дрібно нарізати цибулю і часник. У каструлі, в якій будемо варити "різотто" нагріти трохи оливкового масла і підсмажити цибулю, часник і моркву до золотистого кольору, всипати до овочів перловку і ретельно перемішати. Влити вино в каструлю, довести до кипіння. Варити "різотто" постійно помішуючи і підливаючи овочевий бульйон, змішаний з вершками, поки не вбереться вся рідина, і крупа не стане м'якою. У процесі варіння посолити, поперчити і додати шафран або куркуму, що б надати красивий жовтий колір. Вмішати в "різотто" пармезан. І можете подавати до столу як основне блюдо, або як гарнір, наприклад, до смаженої риби або м'яса.

Смачного!!!

Інгредієнти

250 г перловки

2-3 моркви

1 цибулина

2 зубки часнику

4 ст. л. оливкової олії

250 мл білого сухого вина

250-300 мл овочевого бульйону

200 мл вершків

Шафран або куркума

Сіль, перець за смаком

100 г пармезану

 

Інші рецепти

Смачна селедочка
салат з креветками і помідорами
Запечена риба з солодкою начинкою
Баклажани по корейськи
Супчик швидкий з кукурудзою
Салат зі смаженими баклажанами
Яблучний торт з карамельним Баварським мусом з корицею
Десерт сирковий з ромовим брауніс - за 5 хвилин