Салат з томатів, огірків і солодкого перцю. Гострий

Час приготування: 120 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

Дуже люблю рецепти Г. І. Поскребишевим і поспішаю поділитися одним з них з вами. Цей салат давно "прижився" в моїй родині. Галина Іванівна рекомендує використовувати для заготовок фруктовий оцет, я завжди використовую яблучний.

Томати, огірки, перець вимити і нарізати кружечками.

Насіння перцю не видаляти, нарізати разом з серцевиною.

Дрібно нарізати цибулю, часник, зелень.

Все змішати, додати чорний перець горошком, сіль, цукор, рослинна олія і оцет.

Після відділення соку прокип'ятити 10 хвилин.

Закатати в стерилізовані банки.

Інгредієнти

Томати 1 кг.

Огірки 1 кг.

Перець солодкий 500 гр.

Лук ріпка 500 гр.

Часник 100 гр.

Кріп (зелень) 50 гр.

Перець чорний горошком 10 шт.

Олія рослинна 100 гр.

Цукор 150 гр.

Сіль 40 гр.

Перець червоний пекучий 1 шт.

Оцет фруктовий 100 гр.

 

Інші рецепти

Печиво з гарбузом
Дал. Гарнір з сочевиці
Рулетики з сьомгою
kompozicia iz shokolada i iz mastiki
салат Міраж
Голубці з квасолею
Лжеслойкі
Салат Старий Мельник