М'ясо під кабачкової шубкою

Час приготування: 60 хв.

Кількість порцій: 6

Складність: Простий

Варіанти: Королівський вечеря

Як приготувати

М'ясо нарізати порційними шматками і викласти у змащену маслом форму. Посолити, поперчити, змастити майонезом і кетчупом.

 Один кабачок нарізати кружечками, інший натерти і змішати з яйцем і дрібно нарізаною цибулею, викласти цю суміш на м'ясо.

 Зверху розкласти кружечки кабачка, майонез і тертий сир в улюбленій вами послідовності.

 Запікати в гарячій духовці близько години.

Інгредієнти

Свинина - 700гр.

Кабачки - 2 середніх.

Цибуля - 1шт.

Яйце - 1шт.

Сир - 150гр.

Кетчуп, майонез - за смаком.

Сіль перець.

 

Інші рецепти

ЛІТНІ РАДОСТІ 3: апельсин-лимонне суфле
Пастрома індичих
торт з ягодами
Кабачок смажений
Спокуса
ЛИКЕР-Бейліз
Курячі ніжки з гірчично-медовим соусом
чарівні міні-піци