Ягідно-сирні лукошки

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Сирне печиво з вишневою начинкою

Як приготувати

Масло натерти на тертці, додати борошно з розпушувачем і перетерти в крихту.

Протерти сир через сито і додати в борошняну суміш. Вимісити тісто.

Прибрати тісто в холодильник на 40-45 хвилин.

Потім розкачати на пріпорошонной борошном поверхні в пласт товщиною близько 0,5 см. Склянкою вирізати кружальця. Далі робимо надрізи (як на фото), в серединку кладемо ягоди і защіпляем "пелюстки" попарно.

Викласти на лист, покритий пекарської папером, і випікати при 190 градусах 20-25 хвилин.

Остудити і посипати цукровою пудрою.

Пригощайтеся!

Інгредієнти

200 г вершкового масла

250 г сиру

2 склянки борошна (може трохи більше)

1,5 чайних ложки розпушувача

Для начинки: будь-які ягоди або фрукти

 

Інші рецепти

Киселевих пиріг, типу Шарлотка
Морський окунь в сметанно-гірчичному соусі
Десертні помидорки
Сливовий соус (ткемалі) -по російськи
битки рубані
Паста з баклажанів з горіхами
М'ЯСНОЇ «БУКЕТ». Варіант прикраси святкового столу
Запечений шніцель з індички