Булочки до борщу і супу.

Складність: не визначена

Як приготувати

Дріжджі розвести в склянці води. У каструлю вилити воду з дріжджами, додати цукор, сіль, влити ложку масла, на тертці натерти зубчик часнику, всипати борошно і вимісити тісто. Дати йому добре піднятися, обложити. За допомогою рослинного масла скачати з грудочок джгутик і зробити вузлик. Дати постояти їм хвилин 20. Змастити зверху збитим яйцем і випікати 20-25 хвилин.

Інгредієнти

3ст. борошна, 1ст. води, 2ч. л. сухих дріжджів, 1ст. л. рослинного масла, 1ст. л. цукру, 1ч. л. солі, 1 яйце для змащування, зубчик часнику.

Про рецепті

Я роблю тісто в хлібопічці.

 

Інші рецепти

ПеченьеАрбузние часточки
Кабачки фаршировані в соусі. Блюдо Nr. 2 з серії боротьби проти врожаю кабачків
Лимонний кекс на йогурті
котлети Пожарські
Чорна курка
Баклажани з овочами (на зиму)
Юшка з білуги
Морквяний салат