Салат ЕКСПРОМТ

Складність: не визначена

Як приготувати

Прокручуємо куряче філе з цибулею часником кінзою + сіль перці, втручаємося і ліпимо маленькі кульки. Гриби помити і різати на пласти.

 Готуємо паніровці для фарша- з'єднуємо кунжут пан. сухарі карії, кульки добре обваляти в паніровці і обсмажити на розігрітій олії до зол. скоринки.

Панірування для грібов- борошно + сіль + перці і так-же обваляти гриби і обсмажити з двох сторін (я обжарила в тому ж маслі де і кульки) викладати на бум. серветки.

Всю зелень порізати + гриби + кульки + помідорчики (прорізані на 4). Перед подачею заправляємо соусом.

Соус. У блендоре збиваємо помідор майонез часник якщо треба підсолити.

Інгредієнти

Фарш курячий 200г

печериці 10шт

цибулина 1шт маленька

часник 1 зуб.

кінза петрушка цибуля зел.

помідори щері 200гр

паніровка

кунжут пан. сухарі мука сіль перець червоний чорний каррі рас. олія для смаження

Заправка

помідор 1шт

майонез 4 ст. л

часник 1зуб.

 

Інші рецепти

Рибка
Огірочки солоні з ... гірчицею
Тістечко Міні -наполеончікі
Рулетики з баклажан з оригінальною начинкою
ікра кабачкова з кількою
яблучно брусничний пиріг
Торт КВІТКА на День Народження донечки
Телятина Вишневий сад - дієтична - і Три Скоринки Хліба