ТОРТ НА ВЕЧЕРЯ

Складність: не визначена

Як приготувати

Приготувати крем: сир, сметану і розм'якшене вершкове масло збити блендером до кремоподібній консистенції, додати сир, подрібнений часник, сіль і перець за смаком. Поставити крем в холодильник.

Приготувати тісто: змішати пиво з размягчнним маргарином, додати борошно і замісити тісто.

Половину тіста розподілити по змащеному маргарином листу, поставити в розігріту до 180 * духовку і випікати 20 хв. Так само вчинити з другою половиною тіста.

Теплі випечені коржі змастити сметаною, остудити і розрізати на дві рівні частини.

Отримані 4 коржа промазати кремом і скласти один на одного.

Зверху торт прикрасити дрібно порізаною зеленню.

Поставити торт в холодильник на кілька годин для просочення.

Інгредієнти

Для крему: 300 г сиру, 200 г сметани, 100 г вершкового масла, 100-200 г тертого сиру, 3 зубчики часнику, сіль, перець.

Для тіста: 2/3 пляшки світлого пива, 170 г маргарину, 3,5-4 склянки борошна.

Для промазки: сметана.

Для посипання: зелень кропу і петрушки.

 

Інші рецепти

пиріжки з морквою, маком і яйцем
Тістечка медові (ще один варіант)
ростбіф у тісті
Турма (картопля з фрикадельками)
Ачма
Курочка з куркумним рисом
солоні грибочки / Варіант
Гречані тістечка, які можуть бути і тортом (або навпаки)