Риба смажена з овочами

Час приготування: 45 хв.

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Смажена риба з овочевою підливою

Як приготувати

Великі філе розрізати на три частини, посолити, поперчити, скропити лимонним соком і дати постояти півгодини.

Тим часом цибулю порізати на півкільця, моркву потерти на крупній тертці і підсмажити. (Я смажила в аерогрилі. Зажарка вийшла смачна, суха і трохи хрустка на смак). До зажарки додати зелений лук, мелкопорезанний кріп, видавлений часник і дві ложки майонезу. Тим часом риба замаринувалася і її підсмажити (Запанірувати в борошні, потім у збитому яйці і знову в борошні). Перекладати рибу з соусом-засмажкою і дати трохи постояти Все, готово. Смачного.

Інгредієнти

Філе морського окуня 5шт. (великий)

Ріпчасту цибулю 1 шт. (великий)

Морква 3 шт.

часник 5 зубчиків

кріп 1/4 пучка

цибуля зелена 3 пера

майонез за смаком

сіль, перець, сік лимона

Про рецепті

Рибу я не люблю і практично її не готую. Але іноді чоловік просить рибу. Категорично не припускаю просто смажену рибу. Очевидно збереглося стійку відразу до неї, коли ще в застійні часи долинали від заводської їдальні ці неприємні запахи в рибні дні. Від безісходності народився цей рецепт. На диво вийшло смачно. Чоловік задоволений. Та й собаці сподобалося.

 

Інші рецепти

омар на фуагра
Лазанья
Пиріг з сиром і грушами
Гамбо
салат Ольвія - абгрейд
Рибні рулетики
Курка, тушкована з овочами і рисом
Баклажановие човники з морквиною