Куряча печінка зі сливами і медом

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Куряча печінка по-італійськи

Варіанти: Куряча печінка по-східному

Як приготувати

Печінка промити і замаринувати в соєвому соусі години на два.

Цибуля ріпчаста порізати і трохи обсмажити в рослинній олії.

Додати до нього печінка з соєвим соусом (маринадом) і тушкувати до тих пір, поки не не перестане виділятися сукровиця.

У печінку додати сливу, розрізану на 2 частини, мед і перець чилі за смаком.

У процесі готування пробувати на смак соус, щоб не переборщити з медом.

 Продовжити тушкувати до тих пір, поки зливу чи не перетвориться в кашку.

Подавати з будь-яким гарніром.

Інгредієнти

Печінка куряча - 600 гр

Соєвий соус -3 ст. л.

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Слива свіжа - 15-20 шт

Мед - 2 ст. л. або за смаком (дивлячись яка слива - солодка або кисла)

Перець чилі - трохи-за смаком.

 

Інші рецепти

Пиріг з вареним згущеним молоком і горіхами
Печиво з гарбузом
РОСТБІФ з овочами і картоплею
Торт Медовий
Картопляно-овочеве пюре на гарнір
Оселедцева-овочевої торт
Пиріг Зебра
Салат Соняшник