Капуста на молоці з помідорами

Час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 2

Складність: не визначена

Як приготувати

1. Капусту нашаткувати і покласти в каструлю, залити склянкою гарячої води і варити 10 хвилин.

2. Додати гарячого молока і тушкувати на повільному вогні 10 хвилин, помішуючи. Кришка каструлі відкрита.

3. Порізану дрібно помідору покласти в капусту, і тушкувати ще 10 хвилин. Посолити. Додати дрібку цукру.

4. Толкушка пом'яти трохи капусту і помідори в каструлі. Якщо рідини багато, можна злити.

5. Додати сметану, куркуму прогріти 5 хвилин, помішуючи. Їжте, на здоров'я.

Інгредієнти

капуста білокачанна 0,5 кг

помідорка 1 шт

молоко 200 г

сметана 100 г

сіль,

цукор

куркума 1/2 ч. л.

 

Інші рецепти

Суп з риби і морепродуктів -варіанти
Груші запечені з сиром рікотоі
Фарширований хліб до сніданку
Шарлотка
Овочі запечені
Салат-Каприз (варіант)
салатБаба-Яга
мойва в сметані