Куряча грудка каррі з кунжутом в чаші з нектарина.

Кухня: Індійська

Час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 8

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Куряча грудка-карі з яблуками

Як приготувати

Курячі грудки вимити, нарізати не великими шматочками.

Приправити курку каррі, перцем, додати сіль і фенхель.

Влити небагато оливкогоолії і посипати кунжутом.

Всі інгредієнти добре перемішати і залишити на 20 хвилин маринуватися ...

У сковороді нагріти оливкове масло і викласти в неї курячі грудки разом з маринадом.

Смажити на сильному вогні помішуючи протягом 4-5 хвилин, потім на середньому ще кілька хвилин.

Гланоє не перетримати на плиті, інакше грудки не отримають ніжними і соковитими !!!

Нектарини вимити, вирізати ножем серцевини і зрізати дно для стійкості.

Всередину нектарина викласти курку і прикрасити гілочкою кропу.

СМАЧНОГО!!!

Інгредієнти

Курячі грудки б / шкірки і кісток 4 шт.

Каррі 3 ч / ложки.

Червоний перець гострий 2 ч / ложки.

Фенхель мелений на кінчику ножа.

Морська сіль по-смаку.

Кунжут 2 ст / ложки.

Оливкова олія.

Нектарини великі 4 шт.

Кріп 1 пучок.

 

Інші рецепти

Соус до макаронів або м'ясу
Млинці з цукіні і не тільки
Ніжні маффіни з варенням
Варення з цукіні і яблук
Ткемалі
ГУЛЯШ З КУРКИ
Індича ніжка в гірчиці
Сирно-вишневий торт Чарівність