САЛАТ З Крапивко

Час приготування: 10 хв.

Кількість порцій: 2

Складність: не визначена

Як приготувати

Дуже корисний і легкий салатик Найкраще робити в червні, коли всі продукти свежінькіе та вітамінні, особливо хороша молоденька Кропивка, і клубніча з городу.

Все дуже просто і швидко.

Кропиву (молоденькі верхівки) покласти в каструлю і залити тільки закипілої водою і через 20 секунт вийняти шумівкою і обдати холодною водою. Просушити паперовим рушником і покласти в тарілку. Полити лимонним соком і посипати цукром. Порізати селеру, редиску і полуницю на шматочки, горіхи обсмажити на сухій сковороді і подрібнити трохи в ступці або іншим способом. Всі інгредієнти покласти до кропиві і перемішати. Заправити йогуртом.

Приємного і здорового апетиту!

Інгредієнти

2 шт. зеленого стебла селери

100-150 грам молодої кропиви

6 великих ягід полуниці

2 молоденькі редиски

1 огірок

2 ст. л. сметани або натурального йогурту

Лимонний сік 1 ст. л.

Цукор 1/2 ч. Л. без гірки

Горішки кедрові 1 ст. л. (модно замінити за смаком)

Дрібка солі

Про рецепті

Придумала сама, сподіваюся ви оціните. Правда смачно, незвично, корисно!

 

Інші рецепти

Варення ЛАКОМКА з агрусу
Цвітна капуста з м'ясом
Сьомга в макової і кунжутною паніровці
Курячі стегна під скоринкою з хлібних крихт, зелені і сиру
Креветки з ароматним маслом Морська лагуна
Курячі шлунки в сметані
Салат Чотири на три
Закусочна гусеничка. Булочки з ліверної ковбаскою