Пиріжки з м'ясом і капустою (мій варіант)

Час приготування: 0 хв.

Кількість порцій: 0

Складність: не визначена

Варіанти: Пиріжки з капустою - шкідливі, але смачні, Яблучні пиріжки з м'ясом

Як приготувати

Почнемо з м'ясної начинки, я готував її заздалегідь. Все м'ясо миємо й ріжемо на великі шматки, такі, щоб проходили в м'ясорубку. Кладемо на сковорідку, додаємо води стільки, щоб м'ясо було покрито, вершкове масло туди ж, накриваємо кришкою, доводимо до кипіння й тушкуємо на невеликому вогні приблизно півгодини, потім солимо за смаком, додаємо улюблені спеції (у мене сухі корінь петрушки, петрушка і кріп ) і тушкуємо ще хвилин 10. Вимикаємо і відставляємо на час.

Тепер тісто. Дріжджі розчиняємо в теплій воді і чекаємо, поки почнуть підніматися. Муку краще просіяти, але якщо лінь, то просто насипати тонкою цівкою, струшуючи. Додати сіль, цукор, перемішати. Маргарин розпустити в невеликій кількості води і влити в середину борошна, помішуючи дерев'яною ложкою (не використовуйте метал, він вбиває тісто). Додати майонез, гірчицю, горілку, перемішати, додати дріжджі і починаємо замішувати тісто, поступово додаючи теплу воду. Тісто має вийти досить крутим. Змащуємо руки олією і вимішуємо не менш 10 хвилин. Якщо тісто все одно пристає до рук, додаємо по трохи рослинне масло, поки не перестане. Перекладаємо в чисту суху ємність, трохи змащену олією, накриваємо рушником і даємо піднятися три рази, два рази обминаючи. На це піде 1-2 години в залежності від дріжджів.

Капусту ріжемо тонкою соломкою, кладемо в каструлю і заливаємо крутим окропом. Цибулю дрібно ріжемо і додаємо туди ж. Варимо 4 яйця круто. Коли вода в капусті охолоне, зливаємо її, додаємо в капусту з цибулею 2 дрібно порізаних яйця, сіль і одне сире яйце, перемішуємо. Одна начинка готова.

М'ясо дістаємо з відвару і прокручуємо з сирою цибулиною на м'ясорубці, додаємо відвар стільки, скільки візьме м'ясо, додаємо дві дрібно порубаних яйця. Друга начинка готова.

Дістаємо деко, покриваємо трохи помасленную папером для запікання. З тіста робимо ковбаски, нарізаємо на кружечки, розгортаємо на площині, злегка посипаною борошном, кладемо начинку і ліпимо пиріжки різної форми з різною начинкою. У мене круглі з капустою, а квадратні з м'ясом. Духовку розігріваємо до 250 градусів приблизно (у кожної духовки свої особливості). Пиріжки викладаємо на деко, змащуємо яйцем - і в духовку. Випікаються у мене від 20 до 30 хвилин. Можна перевіряти сірником, можна за ступенем рум'яності. Поки печеться одна партія, ліпимо іншу. Готові пиріжки складаємо в тазик, хвилин 5 даємо охолонути і накриваємо рушником. От і все!

Смачного!

Інгредієнти

Для тіста: Борошно 1.7 кг

 цукор 1-2 ст. ложки

 сіль

 дріжджі 2 \ 3 палички або 2 пакетики сухих

 маргарин пампушка 1 пачка

 майонез 250 г

 гірчиця 1 ч. л.

 горілка 2 ст. л.

 раст. масло

Для м'ясної начинки:

 яловичина або телятина без кістки 0.5 кг

 свинина або індичка без кістки 0.5 кг

 цибулина 1 шт.

 яйця 2шт.

 масло вершкове 20-30г

 спеції

Для капустяної начинки:

 маленький або 1 \ 2 великого капустини

 зелена цибуля 1 великий пучок, грам 150

 яйця 3 шт.

Яйця 1-2 шт. для обмазки

 

Інші рецепти

Італійський соуск нудним макаронам
Салат гострий
торт ЦВЕТОЧНАЯ ПОЛЯНА
Торт Марія
Пироженное Картошка мій варіант
Персиково-малинове семіфредо
Сільська рагу Закриття сезону
Запіканка з фаршем і макаронами (мій варіант)