На головну

Малиновий пиріг

Час приготування: 35 хв.

Кількість порцій: 8

Складність: не визначена

Варіанти: Малиновий пиріг з безе

Як приготувати

Дно і борту глибокої сковорідки обкладаємо тонким шаром дріжджового тіста, висота бортів повинна бути близько 4-5 см.

Потім засипаємо туди свіжу малину і ставимо пиріг у духовку орієнтовно на 25-30 хв. при t = 200 град. Коли борта пирога підрум'яняться, виймаємо пиріг з духовки і заливаємо сметаною, збитою з цукром. Тепер духову шафу можна й виключити, а пиріг поставити в ще гарячу духовку на 3-5 хв. А потім охолодити. Подавати такий десерт потрібно в холодному вигляді.

Інгредієнти

Дріжджове тісто, свіжа малина об'ємом 1 літр, 1 склянка цукру, 1 склянка сметани.

 

Інші рецепти

Маринований перчик від Иришки швидко і смачно
Хінгян Азербайджанський
смажений курча з ожиновим соусом
Запечена риба з солодкою начинкою
тісто дрожевое універсальне
Форелеве ТІСТЕЧКО
Мариновані опеньки від мами
Рулет з листкового тіста з начинкою з фаршу і свіжої капусти