Салат "Здоров'я"

Час приготування: 60 хв.

Кількість порцій: 6

Складність: не визначена

Як приготувати

У глибокій сковороді розтопити вершкове масло, покласти нарізану маленькими кубиками цибулю і згасити близько 6-7 хвилин.

Додати нарізані гриби і згасити під кришкою ще 8-10 хвилин, потім додати нарізані дрібними кубиками болгарський перець і моркву, згасити під кришкою близько 15 хвилин.

Додати очищені від шкірки і дрібно нарізані помідори (4 шт), згасити близько 10 хвилин, потім посолити, поперчити і додавши дрібно нарізану зелень (шніт цибуля, кріп, петрушка, кінза) згасити під кришкою ще кілька хвилин.

В іншій сковороді обсмажити, в рослинному маслі, до світло коричневого кольору баклажан і кабачок, нарізані уздовж на "язички" товщиною 5-6 мм, видаливши потім з них зайве масло

паперовими рушниками.

Починаємо "збирати" наш салат на великому блюді.

Дно страви встеляли листям латук-салату, поверх накидаємо листя кульбаби, Набризкують трохи оливкової олії та кілька крапель лимонного соку, потім по колу укладаємо

тонко нарізані кільця залишилися помідорів, потім "сонечком" язички баклажан чергуючи з язичками кабачка.

Потім в середину блюда гіркою "навалюємо" вміст сковороди з цибулею, грибами і т. Д., Після чого тиснемо чеснокодавку все зубчики часнику і розподіляємо його по всій поверхні "гірки" і по язичків баклажана і кабачка.

Потім по всій поверхні "гірки" розподіляємо зерна мигдалю, волоського горіха і сушеної журавлини.

Декоруємо декількома листочками базиліку і помідорчиками на гілці і все, можна куштувати як гарячим, так і холодним. Здоров'я - гарантовано.

Інгредієнти

Баклажан-1 великий

Кабачок - 1 великий

Перець болгарський - 1 великий

Помідори - 6 середніх

Гриби шампіньйони свіжі - 600 грам

Морква - 1 середня

Цибуля ріпчаста - 2 середні

Часник свіжий -5 зубчиків

Масло вершкове - 100 гр.

Олія (для смаження) - 100 мл

Олія оливкова - крапель 10-20

Лимон свіжий - чверть.

Спеції:

Сіль, перець запашний, перець гострий, трохи мускатного горіха.

Салат-латук, листя кульбаби, кріп, петрушка, кінза, шніт цибуля

Мигдаль чищений - 50 гр.

Волоський горіх чищений - 50 гр.

Сушені журавлина - 50 гр.

 

Інші рецепти

Запіканка сирна ,, вітамінки ,, (варіантік)
Киселевих пиріг, типу Шарлотка
Курча Генерала Цо
М'ЯСО Розбитний, тушкованому в кислосладкая томатному соусі
Перець фарширований (варіант)
Пиріг зі свіжою чорною смородиною
Пиріг з тунцем
Жюльєн з баклажанів з грибами