М'ЯСНЕ "ескімо"

Кількість порцій: 0

Складність: не визначена

Як приготувати

М'ясо залити маринадом, придавити вантажем і поставити в холодильник.

Гриби порізати і обсмажити з половиною подрібненої цибулі.

У фарш додати залишився лук, жовток, часник, перець, сіль, спеції і добре перемішати.

М'ясо вийняти з маринаду, покласти в целофановий пакет і відбити. На середину відбивною покласти фарш, обсмажені гриби, сир, вставити паличку від морозива, скачати як ескімо. М'ясо загорнути у фольгу, викласти на деко, запекти в духовці близько години.

Подавайте ескімо на блюді не розгортаючи фольги.

Інгредієнти

4 порційних шматка м'яса (як для відбивних), 300гр м'ясного фаршу, 300гр грибів, 100гр тертого сиру, 3 цибулини, 1 яйце, 1 зубчик часнику, 2ст л рослинного масла, спеції, перець, сіль.

МАРИНАД: 4ст л винного оцту, чорний мелений перець.

 

Інші рецепти

М'ясні Кутаба
Тушкований селера c білими грибами
Тушкована капуста з качкою
Рулетики з сьомгою
ЧЕРЕПАШКА
свинячі ніжки-барбекю варіант
Салат Сімейний
Салат-закуска з морської капусти з кальмарами