Курка в горщиках

Кухня: Російська

Час приготування: 1 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Як приготувати

нарізати куряче філе середніми шматочками, обваляти в майонезі, посолити, поперчити, додати кмин, дати трохи полежати 5-10 хв.

укладати в горщики шарами

1. спочатку, курку,

2. потім, цибуля четвертинками кілець,

3. картопля, нарізаний тонкими пластинами

тепер трохи присолити, покласти майонез.

4. морква тонкими пластинами,

5. перець зелений і жовтий великими квадратами,

ще трохи майонезу

6. помідори, порізати половинками гуртків.

посолити зверху, додати ще ложку майонезу і накрити тонким пластиком сиру.

Інгредієнти

філе курки - 600гр, цибуля 2, картопля 6 штук середніх, морква 2 середніх, перець зелений (і жовтий) - 2, помідори 6 штук, сир, майонез, сіль, перець, кмин.

Про рецепті

додати трохи кип'яченої води, і накрити кришкою. У духовку на 250 гр, на 50 хвилин. Смачного.

 

Інші рецепти

Суп з кабачками
салат по Красноярському
Фаршировані квіти цукіні
Спагетті з соусом з сочевиці
Баклажани по корейськи
Пиріг фруктовийБистрий н.2
Холодне варення З ГАРБУЗА
Сирний суп