Пиріг по-ельзаськи

Час приготування: 60 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

Насипати борошно, в середині зробити поглиблення, влити в нього рослинне масло, додати шматочки вершкового масла, сіль. Кінчиками пальців злегка розім'яти, потім змочити водою і долонею гарненько вимісити. Чим швидше це зробити, тим краще вийде тісто.

 Розкачати пласт по формі, потім викласти скибочки яблук - доверху форми. Залити сумішшю: борошно з яйцями, цукром і вершками.

Пекти в духовці 30-40 хв.

Інгредієнти

Для тіста: 250 г борошна,

 125 г вершкового масла,

 30 г рослинної олії,

сіль,

 вода для змочування.

Для начинки: 500 г яблук,

100 г вершків,

 100 г цукру,

50 г борошна,

 2 яйця.

 

Інші рецепти

Ледачі вареники
пиріжки з морквою, маком і яйцем
Антипохмільні
салат під горілочку по Шаляпінського
Грибне рагу з беконом
Перець, фаршрованний яйцем
салат Нічого зайвого
Зрази м'ясні з горіховою начинкою