Соте з курки з брокколі і ГРИБАМИ.

Складність: не визначена

Як приготувати

Розбийте на суцвіття броколі, викладіть в каструлю і залийте підсоленим бульйоном. Картопля, печериці, куряче філе наріжте невеликими кусочкаміі додайте до овочів. Поставте каструлю на вогонь, варіть на середньому вогні 30хв. Готові овочі з куркою викладіть на блюдо, посоліть, поперчіть. Бульйон процідіть, додайте крохмаль і прогрійте на невеликому вогні. Потім у соус влийте вершки, перемішайте і полийте курку з овочами.

Інгредієнти

250гр курячого філе, 200гр брокколі, 100гр печериць, 1ст л крохмалю, 150мл курячого бульйону, 120мл вершків, 1картофеліна, сіль, перець за смаком, 1помідор для прикраси, зелень.

 

Інші рецепти

Яєчня в листковому тісті
Сабж
Хліб по каталонски (варіант)
кетчуп домашній
Торт Їжа Богів
Супчик швидкий з кукурудзою
Фаршировані квітки цукіні і гарбуза в клярі
справжній молдавський гівеч