Ніжний пиріг з персиками.

Час приготування: 60 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

Яйця і цукор збити міксером. Додати молоко, вершкове масло (м'яке), просіяне борошно з розпушувачем, подрібнені горіхи. Все добре перемішати.

Викласти тісто в змащену олією форму для запікання (30 * 25).

Персики порізати на дольки і викласти поверх тесту в один шар. Випікати при температурі 200С приблизно 35 хвилин.

Приготувати крем: збити сметану з цукром.

Готовий пиріг, поки він гарячий, залити кремом.

Дати пирога охолонути і увібрати в себе крем. Порізати на шматочки і зверху посипати шоколадом.

СМАЧНОГО!!!!

Інгредієнти

Тісто:

Цукор - 200 гр

Вершкове масло - 200 гр

Молоко - 50 г

Яйцo - 5 шт

Розпушувач - 2 ч. Л.

Борошно - 250 г

Волоські горіхи -50 гр

---------------------

Крем:

Сметана - 400 гр

Цукор 100 гр

---------------------

Персики - 500 гр

Тертий шоколад для посипання

 

Інші рецепти

Коктейль з оселедця
Листкова м'ясна коржик
Салат звичайний дієтичний
Пхали - закуска з овочів з волоськими горіхами
пиріг Чайний
салат Міраж
Пиріжки з сиром з сирно-дріжджового тіста
Фарширована качка