На головну

картопля, запечениі з салом.

Кухня: Російська

Час приготування: 35 хв.

Кількість порцій: 8

Складність: не визначена

Як приготувати

великі картоплини в шкірці надріжте на 3-5ломтіков і укладіть на фольгу, змащену маслом. в каждиі надріз вкладіть по скибочці шпику та часнику, посоліть, поперчіть. краї фольги щільно з'єднаєте і запечіть над вугіллям вогнища. подавайте гарячим, окропивши маслом і посипавши рубаною зеленню.

Інгредієнти

1 кг крупного молодої картоплі.

80г шпику.

1 зубчик часнику

1 ст. л. рослинного масла.

перець красния мелений, сіль.

зелень кропу

 

Інші рецепти

СНІДАНОК У ПАРИЖІ
Коврижка з брусниці
Свинячі реберця в карамелі
Тарталетки
Шоколадний фондант
Торт Лінивий мурашник
Смажений горох
Салат Тверській