Французькі млинчики-Crepes!

Кухня: Французька

Час приготування: 25 хв.

Кількість порцій: 6

Складність: не визначена

Як приготувати

У просіяне борошно додаємо цукор дрібку солі, вершкове масло, яйце і 250гр молока

Віночком поступово перемішуючи вливаємо молоко, що залишилося

Цедру лимона і Стручек кориці протираємо в масу через тертку

На змащеній олією сковороді з антипригарним покриттям випікаємо млинці, складаємо їх стопкою і тримаємо в теплі.

Розкладаємо начинку (сир перемішаний зі сметаннойна млинчики), звернемо їх в рулети закриті

Прикрашаємо малиною протертою з цукровим піском і зі збитими вершками або сметаною.

Інгредієнти

1.400гр борошна

2.550мл молока

3.1яйцо

4.50гр вершкового масла

5. цедра 1/2 лимона, щіпка кориці

6. щіпка солі, 1ст. л цукрового піску (я замінила пакетиком органічного підсолоджувача стевіта)

7, Сир нежирний 200гр

8. Сметана нежирна 100гр

 

Інші рецепти

Салат Козел в городі (черговий)
м'ясне асорті
Тістечка медові (ще один варіант)
корисна рисова кашка для тих хто в положенні і не тільки :)
Томатний кетчуп (домашній)
Діп з баклажанів з оливками
Легкий сирок
Бісквіт з кислого молока (завжди виходить і не вимагає просочення) і тістечка з нього