Грибний супчик з пельменями

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Грибний суп з пельменями.

Як приготувати

Цей рецептик народився дуже спонтанно після ревізії в холодильнику.

Ревізія показала, що у мене є в наявності невеликий шматочок пельменного тесту, трохи фаршу, що залишився від приготування Бєляєв, кілька печериць, що вимагають термінової переробки та грибний бульйон, що залишився від приготування окрошки грибний.

Першим ділом народилася ідея наліпити пельменів, але оцінивши ситуацію, подумала, що фаршу замало. І тоді печериці вирушили в грибний бульйон і були в ньому зварені, гриби грибами не зіпсуєш.

Відварені печериці були перекручені з цибулею в блендері і додані до фаршу.

Залишилося наліпити пельмені, тепер співвідношення тісто - фарш було практично ідеальним, але кількість пельменів незадовільним для втамування голоду сім'ї, що складається з чотирьох осіб, і люблячої пельмені.

І тоді пельмені вирушили в грибний бульйон і зварені в ньому. Бульончик перед подачею я заправила вершками і зеленню, щоб надати темному грибного бульйону більш респектабельний вигляд. Бульончик був розлитий по тарілочках, пельмені викладені туди ж, прямо в тарілку покладена ложка сметани.

Вийшло ситно, смачно, ароматно.

Смачного!

Інгредієнти

1,5 л грибного бульйону

Кількість продуктів дуже приблизне

Для пельменів:

пельменне тісто (думаю, що у кожного є свій перевірений рецепт)

Для фаршу:

300 г м'ясного фаршу

1 цибулина

7-8 печериць або інших грибів

Сіль, перець за смаком

Трохи вершків

Зелень

Сметана для заправки

 

Інші рецепти

кекси зі сливами
Перлове "різотто" з перловки
пиріг шоколадний (в кризу саме те)
Салат Цікавий тунець
Кіш з фаршем і овочами
Баклажанні лапки
Салат зі смаженими баклажанами
Торт Ананасово-кокосовий