Баклажани з оливками і помідорами

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Баклажани з болгарським перцем

Як приготувати

Баклажани порізати кубиками і пересипати сіллю, залишити хвилин на 20-25. Потім промити холодною водою.

Так само порізати помідори і цибулю, оливки - на дві частини розрізати.

Обсмажити злегка цибулю і додати баклажани, перемішати.

Закрити кришкою і тушкувати хвилин 10.

Потім додати помідори і продовжувати тушкувати до готовності баклажанів.

Порізати зелень і перець чилі.

Оливки, зелень і перець додати до баклажанів і згасити ще хвилини дві.

Інгредієнти

Баклажани середні - 4 шт

Цибуля ріпчаста - 1 шт

Помідори - 4 шт

Оливки або маслини - 1 банка

Базилік - 3-4 гілочки

Кріп і петрушка - 1 пучок

Перець чилі - за смаком

Олія - 3 ст. л.

Сіль за смаком

 

Інші рецепти

Куряча грудка каррі з кунжутом в чаші з нектарина
Сливове повидло
солоне баклажани, БАКЛАШКІ
Тістечко Міні -наполеончікі
шашличок
Рибні хвостики
закускаВіноградная гроно
Тістечко КОРІВКА (дуже смачно і просто)