Лимонні вафлі

Час приготування: 25 хв.

Кількість порцій: 5

Складність: не визначена

Варіанти: Лимонні вафлі, Лимонні кекси з вареною згущеним молоком, або історія про те, як я намагалася спекти вафлі.

Як приготувати

З лимона зняти цедру, вичавити сік.

Злив. масло збити з цукром, продовжуючи збивати, додати яйця і цедру.

Борошно змішати з розпушувачем. У збиту масу поступово додати лимонний сік і 200 мл ледь теплої води. Потім додати борошно і замісити тісто. Накрити, дати постояти 25-30 хв. Випікати в вафельниці, викладаючи за ст. ложці тесту. Платформи трохи змастити раст маслом.

Я не робила трубочки, а зробила у вигляді вафельного торта, промазуєте тонким шаром вареного згущеного молока.

Інгредієнти

1 лимон

200 г розм'якшеного слив. масла

100 г цукру

3 яйця

300 г борошна

1 ч. Л. без верху порошку для випічки (розпушити.)

200 мл ледь теплої води

 

Інші рецепти

Суп зі свининою За вуха не відтягнути
М'ясо під кабачкової шубкою
салат Делікатесний
М'ясний рол
котлети Пожарські
Печиво СЕРПАНТИН
ЛИКЕР-Бейліз
Салат огуречік