На головну

Баклажани "Сонечка"

Час приготування: 60 хв.

Кількість порцій: 3

Складність: не визначена

Як приготувати

На баклажанах зрізати шкірку смужками.

Порізати на 4 частини вздовж, далі шматочками. Посипати сіль і залишити хвилин на 40.

Потім промити і віджати.

Потерти на дрібній тертці часникові зубці й імбир (або взяти 0.5 ч. Л. Порошку імбиру).

Обсмажити в маслі до легкого зарум'янювання.

Потім всипати туди баклажани і смажити на сильному вогні 5-10 хвилин, до скоринки. Всипати цукор. Налити по 1-2 ст. л. темного соєвого соусу, табаско і кетчупу, перемішати і тушкувати 1 хвилину. Розвести крохмаль у 2-3 ст. л. холодної води, влити в баклажани і протушкувати 1 хвилину до легкого загусання.

Зняти з вогню.

Гарнірувати (я брала на гарнір рис) і поспати рубаною зеленню і кунжутом.

Смачно неймовірно!

П. С. Під час приготування жодна корівка не постраждала)))

Інгредієнти

2 довгих баклажана (краще тонший)

2 зубчики часнику

1-2 см кореня імбиру

4-5 ст. л. рослинного масла

1 ст. л. темного соєвого соусу

Підсмажений кунжут

1 ч. Л. коричневого цукру

1 ч. Л. крохмалю кукурудзяного

Зелень

2 краплі соусу «Табаско»

1 ст. л. кетчупу

 

Інші рецепти

Пиріжки з м'ясом і капустою (мій варіант)
Суп з риби і морепродуктів -варіанти
Лазанья
Малосольна рибка
Салат з помідорів, цибулі, часнику та горіхів (варіант)
Ніжні рибні котлети (варіант)
Печиво конвертики з горіховою начинкою
Млинці-малятка