Фаршировані кальмари ....

Кількість порцій: 5

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Фаршировані кальмари ....

Як приготувати

Тушки кальмарів очистити від плівок, закип'ятити воду в невеликій каструльці і опустити туди тушки, вийняти через 1 хвилину. Рис відварити, цибулю обсмажити, яйця, зелень і кр. палички дрібно нарізати, все перемішати. Кальмари нафарширувати получившимся салатом і закрити спомощью зубочистки, щоб начинка не випадали. на сковороді розігріти масло, додати в нього перець чилі (пів чайної ложки) і обсмажити кальмари з обох сторін по 5-7 хв.

Інгредієнти

тушки Кольмар - 5 штук

рис - 1стакан

яйця варені - 2 штуки

крабові палички - 5 штук

цибуля - 1 головка

зелень

сіль

перець чилі мелений

раст. масло

 

Інші рецепти

Салат Здоров'я
Ягідно-сирні лукошки
Готуємося до зими. Солянка з помідор
Салат '' Фунчоуза ''
Лимонне печиво з кунжутом
Капустяний з куркою
Паста з баклажанів з горіхами
ОВОЧЕВЕ ОБЛАКО