На головну

Кабачки фаршировані

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: кабачки "Рондін" фаршировані м'ясом

Як приготувати

Готуємо фарш для кабачків: для цього обсмажуємо цибулю (нарізати дрібно) з морквою (натерти на дрібній тертці). Додаємо дрібно нарізане куряче філе; приварений рис; очищені від шкірки, подрібнені помідори. Тушкуємо хвилин 5.

 Кабачки розрізати на три частини - «горщик», серединка і кришечка (серединку залишимо для іншої страви). М'якоть з «горщика» видалити ложечкою, заповнити фаршем, полити сметаною закрити верхівками. Викласти у форму, залити томатним соусом (помідори перекручення, сіль, спеції), запекти в духовці до готовності приблизно 1:00.

Смачного!

Інгредієнти

Кабачки - 8 шт.

Цибуля - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Помідори - 0,5 кг.

Рис - 100гр.

Куряче філе - 500гр.

 

Інші рецепти

Курка в горщиках
Маринований перчик від Иришки швидко і смачно
Кабачковий тортик-запеканочку
Трубочки з начинкою (Canutillos rellenos)
Сиг з малосольним помідором
Жульєн пиріг !!! (як варіант)
ДесертМалінка
Торт Spider-men