Кренделі виборзькі

Кухня: Російська

Час приготування: 180 хв.

Кількість порцій: 50

Складність: не визначена

Як приготувати

У 3-х склянках незбираного молока розпустити 50 гр. свіжих дріжджів, підсипати небагато борошна, щоб вийшло рідке тісто і дати піднятися; після цього добре вибити, додати 5 яєць, 70 гр. масла,? ст. молока, 2 ст. дрібного цукру, і скільки буде потрібно борошна, щоб тісто було досить круто; посолити і дати знову піднятися. Далі добре місять руками 1:00, піднімаючи й кидаючи тісто на столі (мене на годину не вистачило, тільки хвилин на 30); роблять кренделі (розкочують ковбаску з потовщенням посередині, два кінця піднімають. скручують, і укладають зверху на потовщення, постаралася показати на фото;), дають втретє піднятися і опустивши кожен крендель ненадовго в окріп (швидше за все, для обварки і збереження форми) , укладають на чисту солому або лист свіжої капусти (методом проб і помилок підійшла папір для випічки або фольга) і запікають (в духовці приблизно 200-220 градусів) до золотистого кольору.

Інгредієнти

Взяти: 3,5 склянки молока, 50 гр. дріжджів (я брала Саф-момент живі в кубику), 5 яєць, 70 гр. вершкового масла, з склянки дрібного цукру, сіль, борошна ок. 2 кг (як тісто візьме).

Я брала половину порції, вийшло 25 штук.

 

Інші рецепти

Десерт-морозиво з персиками
Булочки до борщу і супу
ЛІТНІ РАДОСТІ 3: апельсин-лимонне суфле
Грінки з чорного хліба з сиром і часником
Курник від Иришки
Кошики з начинкою
Баклажани з овочами (на зиму)
Ультимативні котлети