Розсольник по польськи

Час приготування: 120 хв.

Кількість порцій: 10

Складність: не визначена

Як приготувати

Яловичину для цього розсольнику треба брати грудинку, яку ріжуть на шматочки, додають коріння, прянощів, томати (обов'язково з цілою шкіркою, щоб не зварилися), солять і вливають належне кількість води. Коли яловичина добре увариться, все проціджують (попередньо вийнявши томати) і розділивши бульйон на дві рівні частини, до однієї з цих частин додають 100 гр. ячної або перлової крупи, яку уварюють до готовності. Відварені коріння нарізають і підсмажують разом з яловичиною в 200 гр. масла, кладуть все в бульйон, зливають разом з приготовленою крупою, підігрівають (я, перелив в керамічний горщик, поставила в негарячу градусів 140, духовку на годину), посипають зеленню, і подають. Томати НЕ смажать, але відварні подають окремо.

 Якщо бажають, то можна підправити сметаною, лимонною кислотою і цукром і забалакати 1-2 ложками пшеничного борошна.

Інгредієнти

Видати: 1,2 кг яловичини, по 1 шт. різних корінь (я брала моркву, петрушку або селеру), потроху прянощів, 5 томатів, 100 гр. перлової крупи, 200 гр. вершкового масла, трохи лимонної кислоти, 1 ложку борошна.

 

Інші рецепти

Франкфуртський капустяно-місний вінок
Салат ЕКСПРОМТ
Хліб з цілісної і кукурудзяного борошна
Ніжні маффіни з варенням
Овочеве асорті від Иришки
Біфштекс по гамбурзьки
яблучно брусничний пиріг
Торт поппурі з медово-ванільним мусом