Стейки з сьомги з овощьним гарніром

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Сьомга

Як приготувати

Разрежте стейк навпіл на дві частини, за допомогою пінцета видаліть кістки, полсоліте пріправте Сушоном базиліком. Дайте полежати 5 хвилин. Обжаріваёте на сильному вогні з двох сторін до легкої скоринки, убавте вогонь налийте пару ст. ложок води і накрийте кришкою. Тушкуйте близько 7 хвилин. Після смаження риби в сковороді залишився витоплений риб'ячий жир, злийте не більшу частину в мисочку і добавте базилік, трохи соєвого соусу і майонез, 2 чайних ложки води, все це перемішайте. соус готовий. Викладіть на тарілку рибу, полийте соусом.

Смачного!!!

Інгредієнти

2 стейка з лосося

оливкова олія

сіль

сушений базилік

для соусу:

майонез

соєвий соус

базилік

 

Інші рецепти

Цвітна капуста і брокколі, запечені в духовці
Томатний суп
Бродячаяаджіка
Сьомга в макової і кунжутною паніровці
ікра із зелених томатів
Мої роли (варіанти)
сирна вкусняшка
куряче філе з рисом і помідорами