Шоколадно-горіховий торт "Ніжність"

Час приготування: 60 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

Збиваємо міксером яйця з цукром, додаємо туди ж рослинне масло, гарненько збиваємо. Далі додаємо борошно, какао і ванілін і вручну розмішуємо. У рецепті не вказано, але я для гарантії, щоб тісто піднялося, завжди додаю чайну ложку гашеного соди. Тісто ставимо в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин.

Поки випікається бісквіт, приступаємо до приготування крему. Сир перемішуємо з шоколадною пастою, додаємо туди ж подрібнений горіх, а в окремій ємності збиваємо вершки. Далі акуратно, щоб вершки не впали, перемішуємо це все.

Готовий бісквіт дістаємо з духовки, даємо охолонути і розрізаємо на 2 коржі. Укладаємо на піддон один корж, обережно, щоб не перелити, поливаємо його з ст. ложки вишневим соком (щоб тісто було більш соковитим) і покриваємо кремом. Далі другий корж, сік і крем. Прикрашаємо торт шматочками шоколаду і горіхами.

Інгредієнти

Бісквіт:

Яйце - 4шт

Цукровий пісок - 200г

Олія - ??150мл

Ванілін - за смаком

Борошно пшеничне - 300г

Какао-порошок - 2 ст. ложки

Крем:

Шоколадно-молочна паста - 200г

Сир - 200г

Вершки 33% - 500мл

Горіхи фундук - 50г

Сік вишневий - 100мл

Шоколад для прикраси

 

Інші рецепти

Французькі млинчики-Crepes
Ледачі вареники
Мови з кабачків
Овочеве асорті в банку (варіант один з багатьох)
пиріг
пиріг Соняшник
Торт Лимонник
солоні грибочки / Варіант