На головну

Короп у томатному соусі з часником

Час приготування: 40 хв.

Кількість порцій: 6

Складність: не визначена

Як приготувати

Беремо коропа (у мене був гібрид, теж дуже смачно), ріжемо на шматочки. Кубиками нарізаємо болгарський перець і натираємо 9 зубчиків часнику. Дно сотейника укриваємо фольгою. Рибу складаємо в сотейник, посипаємо тертим часником і болгарським перцем, що не солимо! Туди ж додаємо рослинне масло і ставимо в духовку на 15 хвилин.

Поки риба запікається в духовці, нарізаємо тонкими часточками помідор. Після закінчення 15 хвилин дістаємо сотейник з духовки. Вміст солимо і перчимо і укладаємо зверху шар з часточок помідора. Вливаємо туди ж томатний сік і вино (білого у мене не було, я замінила на червоне). Ставимо в духовку ще на 10 хвилин. У самому кінці посипаємо рубаною зеленню. Блюдо готове!

Інгредієнти

1) 2 середніх коропа

2) 1 великий болгарський перець

3) 9 зубчиків часнику

4) 100г рослинної олії

5) 250 мл томатного соку

6) 100г білого вина

7) 2 невеликих помідора

8) сіль, перець за смаком

9) зелень

 

Інші рецепти

Кекс з халвою
Салат з буряка і крабових паличок
Паштет з сочевиці з курагою і горіхами (Мшош)
Десерт РАФАЕЛЛА
щі пісні, приготування пісних супів, рецепти пісних супів
Смугастий бутерброд
Курячі рулети і пюре з цибулею фрі
Апельсинові кекси Квіти