Меню на День Народження

Складність: не визначена

Назва редакції: Рецепти меню на день народження

Як приготувати

Запечені печериці з сиром

метод:

1. відокремлюємо ніжки від грибів, дрібно нарізаємо разом з цибулею, часником і підсмажуємо на маленькому вогні, додаємо вершки,

солимо, перчимо, знімаємо з вогню і даємо охолонути.

2. змішуємо масу з сиром, заповнюємо капелюшки печериць масою, і відправляємо в духовку, на 15 хвилин.

3. подавати холодним або гарячим.

PS: гриби повинні бути сируваті :)

Баклажаннние ролики фаршировані помідорами з часниковим майонезом

метод:

1. на рослинному маслі смажимо баклажани

2. змішуємо майонез, лимонний сік і часник.

3. намазуємо часниковим майонезом баклажани.

4. в киплячу воду на 10-15 секунд опускаємо надрізані помідори, очищаємо від шкірки, розрізаємо і видаляємо зернятка, нарізаємо на шматочки і загортаємо їх у баклажани.

PS: якщо зробити з вечора набагато смачніше

Салат ніцца

метод:

1. оцет збиваємо з маслом (соус вінігрет)

2. салатні листя укладаємо на блюдо, на них (шарами) нарізаний на часточки картопля, помідори, огірки, квасоля,

прикрашаємо капперсамі, анчоусами і часточками варених яєць

поливаємо соусом, солимо перчимо (якщо треба)

P.S. робити якомога ближче до їжі.

Перейдемо до гарячого

Філе лосося / форелі в листковому тісті

метод:

1. обсмажуємо гриби з цибулею, даємо охолонути, викладаємо на тісто, поверх філе риби

2. загортаємо, змащуємо яйцем і відправляємо в духовку нагріту на 180 градусів, поки тісто не готово.

нарізаємо і подаємо гарячим на блюді.

Курка на цибулі

метод:

1. обсмажуємо цибулю до золотистого кольору, викладаємо на нього посоленную і поперченную курку,

шкірою вниз, прибираємо вогонь до мінімуму.

2. тушкуємо близько 1 - 1 1/2, подаємо з вареною картоплею

Теляча грудинка, фарширована курячим фаршем і горіхами

метод:

1. перемішуємо фарш, горіхи, яйця, хліб, часник, петрушку і припущенний цибулю. солимо і перчимо

2. грудинку фаршируємо вийшла сумішшю, пов'язуємо кухонним шпагатом

3. на Протвино викладаємо моркву, цибулю і корінь селери, зверху викладаємо м'ясо і накриваємо пергаментним

папером і фольгою.

4. відправляємо в духовку на 170 градусів на годину з чвертю.

5. знімаємо фольгу і папір, піднімаємо температуру до 185 градусів (190 теж підійде) і залишаємо на ще 25 хвилин.

6. м'ясо викладаємо на блюдо, нарізаємо, овочі виймаємо, в соус від тушкування додаємо біле вино,

ретельно перемішуємо і даємо закипіти.

7. нарізаємо м'ясо, поливаємо соусом і подаємо.

Інгредієнти

ЗАКУСКИ

Запечені печериці з сиром

20 середніх печериць, з відокремленими ніжками

1 цибулина, поросяти, ягняти

2 зубчики часнику

120 грам тертого сиру (потверже)

50 мл вершків

сіль, перець за смаком

Баклажаннние ролики фаршировані помідорами з часниковим майонезом

2-3 баклажана, нарізаних вздовж на тонкі листи

2-4 поміндоров (без шкірки)

1/2 склянки майонезу

сік 1 лимона

4 зубчики часнику (дрібно нарубаних)

сіль перець

Салат ніцца

листя салату

варена картопля

помідори

огірки

анчоуси (можна і хамсу, ніхто і не помітить)

варені яйця

зелена квасоля (відварена)

каперси (замінні дрібно нарізаними корнюшонамі)

3 ложки раст. масла. 1,5 ложки оцту

Перейдемо до гарячого

Філе лосося / форелі в листковому тісті

1 філе лосося без кісток і шкіри

1 упаковка листкового тіста

гриби

цибуля

сіль перець

Курка на цибулі

на 16 порцій

2 курки поділені на 8 частин (2 ноги, 2 стегна, грудинка, поділена на 4)

4-6 цибулин

Теляча грудинка, фарширована курячим фаршем і горіхами

теляча (!) грудинка - 3 кг

курячий фарш - 300 грам

3 цибулини

2 скибочки білого хліба, замоченого і віджатого

3 яйця

50 грам фісташок або інших горіхів

часник

петрушка

сіль перець

для соусу:

1 морква, 1 цибуля, 1 корінь селери або пастернак, 1 склянка білого сухого вина, трохи борошна

Про рецепті

Ці рецепти я знайшов в Інтернеті, на жаль не записав ім'я кулінара, який підготував це меню, але надзвичайно йому вдячний. Цитата: "Одна моя подруга, яку я дуже поважаю, просила мене зробити їй меню на день народження. Я звичайно ж погодився. Умови прості: 1. без доби біля плити 2. без наполегливих пошуків продуктів 3. без фінансових напрягів 4. в основному салатики і холодні / гарячі закуски Як умова, список реальних продуктів: 1. телятина, свинина, птиця 2. риба озерна, креветки, кальмари. 3. в овочах і фруктах обмежень немає. 4. на близько 20 осіб "

 

Інші рецепти

картопля фарширована м'ясом
Коктейль з оселедця
Баклажанна Туфелька
Тушкована капуста з качкою
Овочевий соус до м'яса
Картопляно-овочеве пюре на гарнір
Свинячі медальйони під грибним соусом
Ханум