капустка в маринаді

Складність: не визначена

Як приготувати

Капусту ріжемо скибочками (не тонкі), моркву натираємо на крупній тертці, перець - широкої соломкою (приблизно, як капусту. Часник можна порізати, можна придушити. Зелень порізати. Маринад змішуємо і заливаємо капусту. Під гніт на 3-4 дні. Потім можна перекласти в банку і зберігати в холодильнику.

Інгредієнти

3 кг. капусти, 4-5 морквин, 4-5 солодких перцю, часник за смаком, зелень петрушки.

Холодний маринад: Півтора літра води, по 100гр. солі, цукру, оцту, соняшникової олії.

Про рецепті

Від кількості часнику залежить гострота блюда.

 

Інші рецепти

Коньяк Святковий
Риба смажена з овочами
Котлети куріние- незрівнянні (рубані)
Салат з печеними овошей а-ля Грецький
Торт Марія
Овочі запечені
Рибні рулетики
Запіканка з кольорової капусти з рибою