"Квочка" в мішечку

Час приготування: 60 хв.

Кількість порцій: 8

Складність: не визначена

Як приготувати

Курячі гомілки обсмажити, попередньо посолити і поперчити їх за смаком. Картоплю відварити, посолити, зробити пюре на молоці і вершковому маслі. Печериці обсмажити з цибулею. Потім змішати з пюре.

Листкове тісто тонко розкачати, нарізати квадратами 15х15 см. У центрі квадрата можна розмістити пластинку з обрізків тесту (щоб не рвалося дно).

На середину квадрата викласти 1 ст. л. пюре, на пюре - обсмажену гомілку кісткою вгору. Краї тіста навколо кістки зібрати, обв'язати ниткою, пером зеленого лука або смужкою з обрізків тесту. Кость можна обернути фольгою, щоб не згоріла.

Поставити мішечки на деко, злегка змащене олією, випікати 15-20 хвилин в духовці, розігрітій до 180 градусів, до готовності тіста.

Інгредієнти

Тісто листкове дріжджове, печериці, цибуля, картопля, курячі гомілки, сіль, перець, рослинна олія, вершкове масло, молоко.

 

Інші рецепти

Запечена кольорова капуста
салат овочевий з крабовими паличками і бринзою
пиріг Ласий
салат з авокадо і козячим сиром
Оселедець в шубі
Тімбаль з копченого лосося з креветочних-лососевим мусом
Курячі потрухи по «Міленовскій»
Гостра закуска з баклажанів