Saumon au sesame- Кубики лосося в Сезам !!!!

Кухня: Французька

Час приготування: 15 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: не визначена

Як приготувати

Помити і обсушити філе лосося.

Порізати кубиками.

Збити в блендері яйце + сир + оливкова олія + мука.

Додати в отриману масу сезам 2ст. л. + кріп + базилік + часник, перемішати.

Додати в масу філе лосося, добре перемішати.

Потім діставши кожен кусочік філе ще рас обсипати насінням сезаму (кунжуту) і обсмажити на оливковій олії на середньому вогні до готовності (по 3-4 хвилини з кожного боку).

Салат.

Помити, обсушити і порізати всі овочі, додати порізаний кубиками сир, полити оливковою олією, окуратно перемішати.

Подавати відразу.

Інгредієнти

Філе лосося 400гр.

Для лізон:

Яйце 1шт.

Сир фета 50гр.

Оливкова олія 2ст. л. + для Жарки.

Насіння кунжуту (сезам) 2ст. л. + 6ст. л. для повторної обсипання.

Кріп сухий 1ст. л.

Базілтк сухий 1ч. л.

Часник сухий 1ч. л. (побажанню годі й ложить)

Борошно 1ст. л.

Для салату:

Редиска 500гр.

Листя салату 150гр.

Цибуля зелена 1 пучок.

Сир фета 100гр.

Оливкова олія 2-3 ст. л.

 

Інші рецепти

Курячі грудки з пармезаном і беконом
Куряча печінка зі сливами і медом
Листкова м'ясна коржик
Куряча печінка сяблокамі
Рулетики з сьомгою
Свининка з прошарком з лука
Оселедцева-овочевої торт
Мафіни з помідорами, моццареллой і базиліком