На головну

Домашні цукерки "Корівка"

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Згущене "Домашня"

Як приготувати

Змішуємо всі інгредієнти (без масла) в товстостінній каструлі і варимо на слабкому вогні, постійно помішуючи.

Варимо до тих пір поки маса не почне купувати коричневий відтінок і трохи загусне - от і вийшла у нас прекрасна домашня сгущенка (фото 2), можна подивитися в оригінальному рецепті.

На приготування згущеного молока піде приблизно 1:00.

Додаємо вершкове масло, і варимо далі.

Через деякий час ви побачите ніжну вершкову масу, яка чудово підходить для змащування тортів. Головне не переварити, як це вийшло у мене. (фото 4)

Варимо далі до більш темного кольору і густоти.

Готовність перевіряємо методом "крапля - кулька": капаємо невелику крапельку на холодну поверхню і пробуємо скачати кульку, якщо катаетса добре, не пристаючи до пальців - готово.

Викладаємо нашу масу на пергамент і розкативам качалкою, нерівності відрізати.

Порізати на квадратики.

Всім смачного !!!

Інгредієнти

Молоко 500 мл.

Сухе молоко 200 мл.

Цукор 600 мл.

Масло вершкове 100 гр.

 

Інші рецепти

Баклажани Сонечка
Капуста на молоці з помідорами
Лесоферма
Шоколадний яблучний торт
Запечена риба з овочами
Пироженное Картошка мій варіант
Салат-Каприз (варіант)
Курка, тушкована з овочами і рисом