На головну

Пиріг обпалений полум'ям

Час приготування: 60 хв.

Складність: не визначена

Варіанти: Пиріг, обпалений полум'ям любові

Як приготувати

Борошно, цукор, масло (розм'якшене), яйце - всі продукти вимісити і поставити охолоджуватися (~ 30 хв)

Яблука порізати на дольки і покласти в сік 1 лимона

Корицю, ваніль, гвоздику, цукор, цедру 1 лимона змішати з меленими горіхами

Тісто розкачати, посипати горіховою сумішшю, зверху укласти яблука - випікати при 180 градусах 25 хв

Готовий пиріг зверху змастити підігрітим абрикосовим джемом і полити палаючим коньяком

Смачного!

Інгредієнти

Для тесту:

масло вершкове (маргарин) 150гр.

цукор 100гр.

яйце 1шт.

мука 275гр.

Для начинки:

яблука 1 кг.

лимон 1 шт.

волоські горіхи 50 - 75 гр

цукор 50гр.

кориця 1 ч. л.

ваніль

гвоздика (на кінчику ножа)

абрикосовий джем (повидло, мармелад) 1/3 Стакіна

коньяк 60мл.

 

Інші рецепти

М'ясо по-каталонски
Рулетики з цукіні з кольрабі
Перлове "різотто" з перловки
Хліб по каталонски (варіант)
Спагетті з соусом з сочевиці
тісто дрожевое універсальне
закуска Молода кукурузка
Запечене м'ясо з медом і горішками