Грибний супчик.

Складність: не визначена

Як приготувати

Гриби помити, порізати і поставити варитися. Картоплю почистити, порізати кубиками. Цибулю почистити, дрібно нарізати. Моркву почистити, натерти на тертці. Зелень помити порізати.

Як тільки гриби закиплять, зняти пінку. Закинути картоплю. Варити 20-30 хв.

 Лук пасивувати з морквою.

 У суп запустити пасивуватися овочі, посолити, поперчити. Варити ще 15 хв.

Інгредієнти

Білі гриби

Підосичники

Картопля-5 бульб

Лук-2 середні

Морква-1 шт.

Зелень

Сіль перець

 

Інші рецепти

Курка по-польськи
бобові котлети
Суп з риби і морепродуктів -варіанти
Салат Шарлотка
Язик яловичий
Cannelloni з баклажан
Пельмені Просто додай гриби
Сільська рагу Закриття сезону