Суп по жидівському (старовинний рецепт)

Кухня: Російська

Час приготування: 60 хв.

Кількість порцій: 5

Складність: не визначена

Як приготувати

Приготувати бульйон зі свіжої голови, хвоста і кісток щуки з корінням і процідити.

Окремо обережно відокремлюють м'ясо від щуки так, щоб її шкіру не попсувати, м'ясо це пропускають через м'ясорубку разом з цибулею, додають зелені петрушки або кропу дрібно порубаного, перчать, солять і змішують з 1 сирим яйцем з 2 ложками бульйону, все якнайкраще розтирають і начиняють щуку, зашивають її або обв'язують нитками і відварюють в тому ж бульйоні. Залишився фарш скачують у кульки і опускають також в бульйон.

Коли риба поспіє, то її розрізають упоперек і по шматку кожному кладуть на тарілку, куди кладуть також по шматочку лимона без шкіри і посипають рубаною зеленню.

Інгредієнти

Видати: щуку вагою 1 - 1,5 кг, по немногу прянощів, по? шт. різних коріння, 4 цибулини, щепоть товченого перцю, за смаком солі, 1 яйце,? лимона.

 

Інші рецепти

Баклажани мариновані
Слоёнчік
Торт Купа
Кааліклімпісоппа (Капустяний суп з галушками)
корисна рисова кашка для тих хто в положенні і не тільки :)
Грибне рагу з беконом
ПИРІГ з цвітної капусти з БРОКОЛІ
Баклажанні оладки