КОКОСОВИЙ ЖРЕБІЙ- Kokuszos kocka

Час приготування: 80 хв.

Кількість порцій: 36

Складність: не визначена

Оригінальний рецепт: Шоколадне пироженное з кокосом, без яєць

Як приготувати

Приємне на смак тістечка з мого дитинства. Виглядає ошатно, народ в Угорщині зазвичай пече по святах.

Медове пироженное замішані міксером і відправимо в підігріту духовку 180 ° С, розмір протвені 24х28. Протвень гарненько намажемо маргарином і попиліть борошном. Випікаємо приблизно 35 хвилин. Перевіряйте, адже у всіх різної потужності духовки.

У каструлю з подвоєним дном, куди залили води, подогреем, іноді помішуючи всі інгредієнти мазі. Какао ретельно перемішала з молоком перед додаванням, і брала навпіл маргарин і масло. Шоко-шоколад повинен залишитися теплою при оформленні пироженое, тому в тій же каструлі переставляємо для обробки випічки на підставку.

Пироженное розрізаємо на 6Х6 кубиків, по одному маку в шоколадну мазь і відразу покрутив в кокосовій стружці.

Інгредієнти

300 г цукру

2 шт. яєць

150 г молока

80 г маргарину

3 ст. л. підігрітого меду

можна в мікрохвильовці

400 г борошна

1 ч. Л. соди або пір. для випічки

МАЗЬ

250 г масла або маргарину

300 г цукру

30 г какао

8 ст. л. молока

ром або есенція

Кокосова стружка

 

Інші рецепти

Помідори малосольні
Курка в горщиках
м'ясний рулет з печінкою
Зелене 3 ЦНІЛІ Соленко ЗАКРИТІ В БАНКАХ
Салат Цікавий тунець
Торт Їжа Богів
Пиріг фруктовийБистрий н.2
Мариновані опеньки від мами