Конфітюр з ківі

Складність: не визначена

Як приготувати

ківі очистити від шкірки. розрізати навпіл, і кожну половинку ще навпіл, а потім на тонкі часточки. скласти в каструльку.

з лимона зняти цедру і вичавити сік. до ківі додати сік, цедру і цукор. перемішати. довести до кипіння постійно помішуючи, а потім включити на повільний вогонь і варити поки обсяг не зменшиться вдвічі. у мене варився приблизно 1,5 ч.

Інгредієнти

500г ківі

сік половини лимона

1 ч. Л лимонної цедри

200г цукру

Про рецепті

в неділю поїхали ми з мамою на будівельний ринок, а потім вирішили зайти ще й на продуктовий. побачила там ківі, дуже мені захотілося зробити що-небудь смачненьке з них. ввечері переглядала журнали, і знайшла конфітюр з ківі й агрусу, але агрусу не було. але і без нього вийшло дуже смачно

 

Інші рецепти

Стейки з сьомги з овощьним гарніром
Найніжніші рибні котлетки, в кисло-солодкому томатному соусі ... да запечені в духовочке
Варення ЛАКОМКА з агрусу
тісто дріжджове
Сливовий Наполеон
пиріг фруктовий
Коржі з саго
торт ,, ФРУКТОВА КАПЕЛЮШОК