ЯЙЦЯ З ТОМАТАМИ і солодкого перцю

Кухня: Китайська

Час приготування: 7 хв.

Кількість порцій: 2

Складність: не визначена

Як приготувати

Збити яйця, додати сіль, кунжутну олію, вино, соєвий соус, білий перець, добре взіть і відставити убік.

Розігріти в сковороді рослинне або вершкове масло, влити яєчну суміш, смажити на середньому вогні до того моменту як яйця слега згорнутися і утворюються "грудки", трохи розділити лопаткою яйця, як тільки яйця підсмажені їх слід зняти з вогню і відкласти на блюдо.

Помідори нарізати брусочками, солодкий перець тонкою соломкою. У сковороду долити трохи масла, помістити в неї помідори і швидкими рухами перемішати, тут же додати цукор і воду, перемішати, накрити кришкою і тушкувати 30 секунд.

Додати в до помідорів готові (відкладені) яйця, пару раз перемішати. Викласти на блюдо, посипати дрібно порізаною цибулею і відразу ж подати до столу.

Інгредієнти

на 2 порції:

Яйця курячі 4 шт.

Помідор 4 шт

Червоний солодкий перець половинка

Біле вино 1 ч. Л.

Сіль 1/2 ч. Л.

Білий перець за смаком

Соєвий соус 0.5 ч. Л.

Пальмовий цукор 1.5 ч. Л.

Вода 2 ст. л.

Цибуля зелена кілька пір'я

Кунжутне масло 1/4 ч. Л.

Рослинна олія 3 ст. л.

 

Інші рецепти

Огірки в капустяному листі
Свинина, запечена в хреново-гірчичному соусі
Бурякова ікра
сирний пиріжок
торт ІДЕЯ
пиріг Чайний
Аньолотті по-фріуланскі. Або італійські вареники з картоха
Салат Сімейний