Хризантема з пекінської капусти

Час приготування: 40 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

С "хризантемою" справа йде набагато серйозніше, ніж з "декоративної помидоркой". По-перше, необхідно запастися терпінням !!! У мене пішло мітнут 40, ніяк не менше (правда, це була моя перша спроба) !!!

По-друге, потрібно мати спеціальні ножі (овальні ножі для карвінгу різного розміру).

Я не викладаю "докладну інструкцію" вирізування ... лише дам пару рад. Само руководстко є тут на сайті в розділі "Карвінг". Якщо не помиляюся, урок №5!

Якщо ви хочете зробити пишну хризантему, візьміть щільний качан капусти;

Хочете, щоб лепесті кудрявілься, робіть їх якомога тонше. Пізніше в холодну воді вони згорнуться в кільця .;

Хочете, щоб по краях пелюстки злегка підверталися, а в середині кучерявилися, намагайтеся зменшувати їх товщину до центру квітки. Успіхів!

Інгредієнти

- Пекінська капуста (1 шт.)

 

Інші рецепти

Рулет з лососем
Франкфуртський капустяно-місний вінок
Бананові сирники
помідори зеленого 1ЦНІЛІ Соленко
Тістечко Міні -наполеончікі
Вершково-кавовий торт
Салат з печінки тріски
Бананові тістечка