Пиріжки з капустяно-грибною начинкою

Час приготування: 1 хв.

Складність: не визначена

Як приготувати

Тісто: яйце, борошно, слив. масло (м'яке), солі, води

замісити тісто і покласти його в холодильник на годину.

Начинка: на сковороді обсмажити хвилин 15 капусту + гриби. Посолити-поперчити за смаком, додати кріп. Начинку остудити.

Тісто дістати з холодильника, розкачати, вирізати кружальця і ??на кожен класти начинку. Сформувати пиріжок. Змастити збитим яйцем і відправити в духовку хвилин на 20 при температурі 180 градусів.

Інгредієнти

Тісто:

2 яйця

400 г борошна

200 г вершкового масла

60 мл води

сіль за смаком

Начинка:

250 г капусти нашаткованої

300 г печериць

пучок кропу

сіль, перець за смаком

1 яйце для обмазки

Про рецепті

У мене вийшло 25 пиріжків невеликих.

 

Інші рецепти

Рецепти меню на день народження
Ніжний пиріг з персиками
М'ясні Кутаба
Печиво з гарбузом
Весела равлик
Томати десертні (варіант)
салат Міраж
Варення екзотика