На головну

Картопля запечена з соусом

Час приготування: 60 хв.

Кількість порцій: 5

Складність: не визначена

Варіанти: Картопля запечена в сметані, Картопля запечена з шинкою і бринзою (Кулінарний алфавіт)

Як приготувати

Підсмажену до світло-карічневое кольору борошно розбавити сметаною і довести соус до кипіння, потім додати нарізану дрібно шинку і рубаний часник.

Картопля розрізати навпіл, викласти на розігрітий з маслом деко, полити соусом і посипати тертим сиром. Запікати до готовності.

При подачі прикрасити зеленню, подавати з помідорами й огірками.

Інгредієнти

картопля 1 кг

сир твердий 100-150 г (у мене був Скринька)

масло рослинне 2 ст ложки

помідори 3 шт

огірок 2 шт

для соусу:

сметана 200 г

борошно 1/2 ст ложки

шинка 100 г (можна копчену ковбасу)

часник 4 зубчики

 

Інші рецепти

капустка в маринаді
каварма
Сирну мафінів з ВИШНЕЮ
Груші запечені з сиром рікотоі
Малосольна рибка
Пиріг яблучний Неможливий
Вишневий лікер
Золоті курячі відбивні