Торт Вкусняшка

Складність: не визначена

Як приготувати

1. Збити вершки міксером до напівготовності (щоб суміш була ще рідка, але вже залишався слід від міксера).

2. Додати йогурт, перемішати.

3. Додати желатин (розведений водичкою), перемішати.

4. Додати цукор, і пару ложок лікеру, збити цю суміш до готовності.

5. На бісквітний корж викласти фрукти обгородити формочкою і залити.

6. Поставити в холодильник до застигання.

7. Ням-ням))))

Інгредієнти

0,5л. йогурт будь-який,

400 гр. Вершків,

45 гр. желатину,

фрукти,

бісквітний корж (можна купити в магазині),

Цукор,

фруктовий лікер.

 

Інші рецепти

пряні роли з баклажана
баклажани запечені
Картопляні пиріжки з грибами
Хашан
Салат '' Фунчоуза ''
курячі міні-рулети
Салат Ніжність з плавленим сирком і куркою
Морська курка золота (мій варіант)