Листковий цибульний салат

Складність: не визначена

Як приготувати

Цибулю порізати кільцями,

покласти в киплячу підсолену воду і довести до кипіння (якщо цибулю дуже жорсткий, то проварити кілька хвилин, цибуля повинен залишитися злегка хрустким, але не гірким),

відкинути на друшляк і промити холодною водою.

Яйця відварити і порізати на яйцерезка на кружечки.

Відокремити білки від жовтків.

Яблука і сир натерти на крупній тертці.

Для промазування можна використовувати майонез або суміш майонез-сметана.

Збірка:

На блюдо викласти білки, посолити, змастити майонезом,

потім покласти ошпарений цибулю, посолити і змастити майонезом,

потім шар яблука,

шар сиру.

Між яблуком і сиром майонез НЕ потрібен.

Шар сиру добре змастити майонезом і посипати жовтком.

Інгредієнти

5 яєць

150 гр. сиру

3 великі цибулини

2-3 яблука

майонез або майонез-сметана

Про рецепті

Салат виходить дієтичним, особливо якщо змащувати майонезом, а сумішшю сметана-майонез (сметану беру маложирную) Якщо немає часу і буженина робити салат шарами, то можна все просто змішати, смак від цього не зміниться Знайшла на сайті схожий рецепт - http: // smach.pp.ua/recipe/view/13891, але все таки виставила свій не як варіант

 

Інші рецепти

Домашні цукерки Корівка
Коньяк Святковий
Тушкована капустка на молоці
Салат гострий
Пиріг з сиром і грушами
Салат з помідорів, цибулі, часнику та горіхів (варіант)
Лечо (варіант один з багатьох)
Яловичина в апельсиново-імбирному бульйоні із зернами граната