Каррі з морепродуктів від бідних тайських рибалок

Кухня: Тайська

Складність: не визначена

Як приготувати

Нагріти в каструлі соняшникову олію. Покласти мелконарезанний цибулю, кінзу, часник і трохи обсмажити.

Вилити туди ж баночку кокосового молока, пасту каррі.

Як з'ясувалося ця паста і є сама фішка всієї цієї справи. А я хотіла обійтися без неї. Нізззя!

Додати рибний соус, моркву, нарізану вузькими смужками, і врешті - морських гадів. Гади не повинні перетравитися і стати гумовими.

Проварити небагато. Подати з простим білим рисом.

Можна їсти як суп, якщо вийшов рідкий, а можна. як друге, якщо густий.

Дуже-дуже смачно. Тільки будь ласка, не викидайте з пісні слів, я вже й так донезмоги скоротила оригінальний рецепт!

Інгредієнти

3 стебла зеленої цибулі

кінза

2-3 зубки часнику

1 банка кокосового молока

2-3 ст. л. червоної пасти каррі (в оригінальному рецепті аж 6 ложок зеленої пасти каррі)

1-2 ложки рибного соусу Нам Пла

2 морквини

Морепродукти, хто які любить

(у мене креветки, кальмари і гребінці)

 

Інші рецепти

Кефтедес (котлети по-грецьки)
Лимонні вафлі
Піца на дуже тонкому тісті (можливо варіант)
Огірки в томатної заливки
Грінки з чорного хліба з сиром і часником
Малосольна рибка
Печиво СЕРПАНТИН
Ніжні рулети з моцарелою